Bolígraf

QUÈ ÉS 'WRITING CAMPUS'?

El Writing Campus és un curs intensiu d’una o dues setmanes d’escriptura i literatura espanyola. La ubicació és a Barcelona, ciutat literària reconeguda per la UNESCO Des del 2014.

Cada dia s’imparteixen unes classes de literatura i escriptura amb escriptors i acadèmics experts en literatura. Les sessions diàries són de 2,5 hores. Els alumnes coneixeran alguns dels escriptors espanyols més cèlebres en l’actualitat i tindran sessions d’escriptura per experimentar i millorar la seva creativitat literària.

A més, es gaudirà d’altres activitats: rutes històriques i literàries per la ciutat, trobades amb escriptors i un menjar cultural de comiat.

ALTRES CONSIDERACIONS

Els cursos s’obriran amb un mínim de 5 alumnes.
En cas de no obrir-se el curs es retornarà els diners als alumnes.
En cas d’anul·lació per part de l’alumne se seguirà el següent procés: devolució del 70% abans dels tres mesos del començament del curs, devolució del 50% abans d’un mes de l’inici del curs, devolució del 25% quinze dies abans del començament del curs.
No està inclòs el bitllet d’avió, l’allotjament, els menjars ni qualsevol altra activitat no especificada en la descripció del curs.

Llum

A QUI VA DIRIGIT?

El curs va dirigit a totes aquelles persones majors d’edat que estiguin interessades per la literatura, escriptura i cultura espanyola.

HI HA ALGUN REQUISIT?

L’únic requisit és tenir un nivell alt d’espanyol.

DATES I PREUS

Dues possibilitats:

  • del 18 al 22 de juliol, 370 €
  • del 18 al 29 de juliol, 690 €

Descomptes per a grups, consultar

INFORMACIÓ I CONTACTE

Si voleu més informació envieu-nos un correu a cursos@laboratoridelletres.com o truqueu-nos al 93 3963719