TALLER GRATUÏT: Com publicar un llibre col·lectiu?

TALLER GRATUÏT: Com publicar un llibre col·lectiu?

TALLER GRATUÏT | T’agrada escriure relats i t’has preguntat algun cop com publicar-los? Tens una colla d’amics aficionats a l’escriptura i us agradaria fer un llibre col·lectiu? El Club Marina i el Laboratori de Lletres us oferim un col·loqui gratuït per donar-vos les claus per publicar un llibre de relats. Serà el pròxim divendres 18 de novembre, a les 19:30h, al Laboratori. INSCRIU-TE AQUÍ!


Què és el Club Marina? Està format per professors i escriptors que van començar a reunir-se com a grup de lectura. Aquests nou amants de la lectura van començar a trobar- se a finals dels anys noranta a diferents cafès de Barcelona, com el Salambó, on es troben en l’actualitat. Allà comparteixen opinions sobre llibres i fan tertúlia.

En els darrers anys, però, han decidit anar un pas més enllà. Han incorporat l’escriptura com a nova activitat de grup. És així com neixen els relats de Los días lábiles, un projecte comú de nou autors que uneixen les seves personalitats i els seus estils en aquesta primera publicació col·lectiva. Tots els relats tenen en comú que passen en un dia de la vida dels seus protagonistes.

A la xerrada, els membres del Club Marina debatran sobre la creació, el món de la lectura, les editorials… I explicaran la seva experiència personal sobre la publicació del seu primer llibre de relats. A la trobada hi haurà una àmplia representació dels autors del Club Marina, que el formen Eugenio Asensio, Amanda Gamero, Jorge Gamero, Mercedes Gascón, Javier López, Herminia Meoro, Mariela Puértolas, Susana Tomás, Lara Vázquez i Àngels Campos. L’alumnat assistent també podrà comprar el llibre Los Días Lábiles del Club Marina.

INSCRIU-TE A LA XERRADA AQUÍ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *