CURS COMPLEMENTARI - STORYTELLING PER MILLORAR LA COMUNICACIÓ

Escriviu alguna cosa...


{

Tant és en quina àrea d’una empresa es treballi, tothom s’ha trobat en algun moment davant la necessitat de posar per escrit textos argumentatius, informatius, comercials o, fins i tot, resoldre conflictes amb clients descontents. I sovint cal fer-ho ben de pressa o atenent alhora una trucada. En aquest curs posem les bases perquè l’escriptura de qualsevol text de l’entorn empresarial sigui fàcil, eficaç i correcta. Aquest curs base es pot combinar amb qualsevol dels cursos específics que hem dissenyat per aprofundir en les diferents menes de textos que es produeixen amb més freqüència a les empreses (correus electrònics, informes, web,  newsletters , xarxes socials...).

OBJECTIUS

  • – Conèixer les principals causes que fan que la comunicació escrita no sigui efectiva.
    – Saber seleccionar què cal comunicar i com fer-ho.
    – Enriquir l'escriptura amb els principals elements d'estil.
    – Conèixer les últimes novetats de la RAE (Reial Acadèmia Espanyola) i/o l'IEC (Institut d'Estudis Catalans).
    – Identificar els punts de millora en l'escriptura de cada participant.


EL NOSTRE MÈTODE


* Abans de preparar el material didàctic del curs, analitzem textos de tots els participants per detectar el nivell personal de cada alumne i el nivell general del grup.
* A partir de les conclusions de l'anàlisi adaptem el contingut del curs. Això vol dir que cada curs que fem és diferent de tots els que hem fet anteriorment.
* Els textos analitzats es corregeixen en profunditat i es comenten (anonimitzats) durant el curs, de manera que tothom pot identificar els seus punts de millora i aprendre directament de la seva escriptura.
* A les classes combinem teoria, exercicis d'escriptura curts a fer durant la classe i els comentaris d'aquests textos analitzats. 

  • [   INFORMAT SOBRE EL NOSTRE MÈTODE AQUI   ]

PROGRAMA

1. Entorn comunicatiu i efectivitat
2. Estructurar idees i textos
3. La redacció: coherència, cohesió i to
4. Recursos estilístics
5. Ortografia i gramàtica: errors més freqüents en català i en castellà
6. Tècniques de revisió

INFORMACIÓ PRÀCTICA

DURADA : La durada orientativa d’aquest curs és de 10 hores.
PARTICIPANTS : Per a un millor aprofitament i eficàcia del curs, és recomanable que el nombre d’alumnes no superi els 10.

COMBINACIONS : Recomanem combinar el nostre curs troncal de  Comunicació escrita a l'empresa  (aquest) amb qualsevol dels altres cursos optatius que oferim. Es pot combinar, per exemple, amb un curs optatiu que incideixi en la mena de text que més utilitzin els participants (correus electrònics, informes, newsletters i web, etc.). 

PREU  (orientatiu): a partir de 160 euros per hora de classe. El preu inclou l'anàlisi de textos de tots els participants i l'adaptació del contingut del curs a les necessitats de cada grup. Fem descomptes a partir de dos grups.

Posa't en contacte amb nosaltres  (per telèfon al 933 963 719 o a través del formulari del peu de pàgina) i t'ajudarem a confeccionar el teu curs a partir dels continguts que necessitis.

DOCENTS

Jennifer Lutheran
Media Manager
Jennifer Lutheran
Media Manager
Jennifer Lutheran
Media Manager
Jennifer Lutheran
Media Manager

NO DUBTIS EN PREGUNTAR!

Separa les adreces de correu electrònic amb una coma.

Gràcies pels vostres comentaris

El nostre equip us enviarà un missatge al més aviat possible.
Mentrestant, li convidem a visitar nostre pàgina web.