Presentació: ‘Grandes historias mínimas’, d’Eulàlia Arbolí

Presentació: ‘Grandes historias mínimas’, d’Eulàlia Arbolí

Quan? Divendres 9 de desembre, a les 19:30 h

On? Al Laboratori de Lletres

INVITACIONS GRATUÏTES: AQUÍ

A la presentació participaran Elena Gavarró, escriptora i traductora; Eduardo Cobo, filòleg; i l’autora del llibre, Eulàlia Arbolí. Es podran comprar llibres al Laboratori.


El llibre

Grans Historias Mínimas (Editorial Cronos) és un llibre de contes molt breus, de temàtica variada, escrit, segons l’autora, per entretenir al lector, però sovint els imaginatius mons que aquesta crea i la pulsió de vida que transmet en ells conviden a anar més enllà, o almenys, a sortir de la mediocritat del món real per endinsar-se en situacions com menys diferents.

Els relats, la majoria de gènere fantàstic, ocorren en diferents èpoques i països, però també a Barcelona, ciutat de l’escriptora, que ha volgut incloure també els elements més tòpics en alguns d’ells. Uns gairebé com a descripcions d’ambients, i uns altres només com una acció, conformen un portentós compendio del talent d’aquesta escriptora encara per descobrir.

eulalia-arboli-grandes-historias-minimas

L’autora

Eulàlia Arbolí Compte (Barcelona, 1965) és diplomada en Magisteri per la Universitat Autònoma de Bellaterra. Treballa en l’Administració Pública. Dedica una part important del seu temps a la guitarra i al cant, que compagina amb el dibuix i la pintura. Arran de la seva participació en un grup dedicat a l’escriptura i lectura de relats, molt breus, escrits per ells, neix la idea de recollir una part de les seves històries i il·lustracions en un llibre, i la seva decisió de publicar-ho. I aquí està el resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *