FUNCIONAMENT DELS CURSOS

Com funcionen els cursos virtuals?

Treballem amb una plataforma on-line d’accés restringit als alumnes (Moodle). En començar el curs rebreu un missatge amb la informació detallada de com utilitzar aquesta plataforma.

Els cursos consten tots de vuit lliçons (excepte el curs d’Escriptura Acadèmica, que consta de 7 lliçons). Tenen una durada de 8 setmanes. Cada setmana (els dijous) es publiquen els temaris de les lliçons. (Excepte els cursos intensius de juliol o setembre que duren 4 setmanes i en què es publiquen dos temaris a la setmana).

Tots els cursos proposen quatre exercicis que es lliuren al cap de dues setmanes, a través de la mateixa plataforma. El professor rep els exercicis dels alumnes i els corregeix en el termini d’una setmana. Les correccions es reben individualment a través de la plataforma.

També hi ha un fòrum virtual on els alumnes poden interaccionar amb els companys i el professor, enviant comentaris, articles, recomanacions, dubtes, etc… Els dubtes es responen en un màxim de 24 hores.

On es fan les classes presencials?

La majoria de classes que oferim es fan al nostre local del carrer Sardenya 68 baixos 22 (cantonada amb c. Llull).

Esporàdicament organitzem cursos fora del nostre local, en col·laboració amb altres empreses o entitats. Aquests cursos estan degudament indicats en el títol del curs o en les característiques del grup i horari que trobareu a les pàgines de cada curs.

On puc trobar més informació dels cursos?

Tots els cursos tenen una fitxa de descripció on podràs trobar el contingut, els objectius, l’horari, la durada, el preu i el professorat. Consulta el catàleg per trobar la informació del curs que més t’interessi.

Si vols saber alguna cosa més sobre algun dels cursos, ens ho pots demanar a través del formulari de contacte, que hi ha al costat dret de la pàgina, formulant a teva pregunta.

En quin idioma es fan els cursos?

Els cursos presencials s’imparteixen en català o en castellà, segons el professor (a la fitxa de cada curs s’especifica l’idioma o idiomes en què s’imparteix). De totes maneres, el material que es distribueix als alumnes està disponible en els dos idiomes i en els cursos que s’imparteixen en català els alumnes poden escollir lliurement en quina llengua escriuen els seus exercicis.

Els cursos virtuals tenen edicions separades en català i en castellà.

Els cursos es separen per nivells?

Sí, tenim diversos cursos com Novel.la, Escriptura creativa, Conte, i uns quants més, que se separen en els nivells I, II, i III. El primer nivell de cada curs es pot començar en qualsevol moment de l’any (octubre, gener o abril) i els nivells següents es poden fer a continuació. És a dir, que no cal esperar a l’octubre per començar la trajectòria d’un d’aquests cursos.

Quantes hores a la setmana representa un curs virtual?

La dedicació necessària per a seguir el curs depèn molt de cada alumne. El material a llegir pot suposar un parell d’hores la setmana, però a l’hora de fer els exercicis, cada alumne té un ritme diferent per a crear, analitzar o completar un text, que pot ser d’un parell d’hores fins a dues o tres tardes seguides.

S’obté un certificat en acabar el curs?

Sí, el certificat s’obté sempre i quan l’alumne hagi assistit al 80% de les classes o hagi entregat el 75% de les pràctiques (cas del curs virtual).

Què he de fer per obtenir el reconeixement del curs com a formació permanent del professorat del Departament d'Ensenyament?

D’entrada, és imprescindible que t’identifiquis com a docent en el moment de fer la inscripció. Per aconseguir el reconeixement s’ha d’haver assistit, en el cas dels cursos presencials, al 80% de les classes i, tant en els presencials com en els virtuals, haver realitzat totes les tasques i exercicis proposats pel professorat durant el curs de manera satisfactòria.

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

M’he de registrar a la web per inscriure’m a un curs?

La primera vegada que t’inscriguis a un curs o que compris alguna cosa a la nostra web, se’t crearà automàticament un usuari per a fer-lo servir en properes compres.

També pots crear tu mateix un usuari inserint la teva adreça de mail aquí.

Un cop estiguis registrat, hauràs d’accedir sempre a ‘El meu compte’ per tal de fer més inscripcions o compres a la nostra web.

Com es fa la matrícula?

Per fer la matrícula cal omplir el formulari d’inscripció del curs corresponent.

Seleccioneu l’edició del curs que voleu:

inscripcio-curs

Premeu el botó:

boto

I després seguiu les instruccions de la pantalla.

També podeu fer la inscripció personalment al nostre local.

Com es fa el pagament?

Es pot fer de tres maneres:

1. Amb targeta de crèdit en fer la inscripció per la pagina web.

2. Fent una transferència posant nom, cognoms i el curs que es realitza al número de compte: TRIODOS Bank, ES73 1491 0001 2120 9684 3426. Un cop hàgim rebut la transferència, us enviarem per correu la confirmació del pagament.

3. En efectiu venint al nostre local. Obrim de dilluns a dijous de 10 a 14 i de 16 a 20h i divendres de 10 a 14.

Si visc a l’estranger, com faig el pagament?

Des de l’estranger pots pagar per transferència bancària internacional:

IBAN: ES73 1491 0001 2120 9684 3426
BIC: TRIOESMMXXX

Es pot pagar en diferents terminis?

Sí, consulta la nostra pàgina de facilitats de pagament.

Quins descomptes puc tenir?

Si has estat alumne tens un descompte del 5%.

També tenim descomptes per a aturats i discapacitats i per a membres de diverses entitats. Per veure’n els detalls, pots consultar la nostra pàgina de descomptes.