Les nostres llibreries de capçalera

Les nostres llibreries de capçalera

Si vols assegurar el tret i tenir bones recomanacions… Les nostres llibreries de capçalera ho són per molts detalls, però sobretot, pel tracte humà i proper. Si teniu un moment durant aquestes festes, us aconsellem que hi aneu i us deixeu aconsellar.

 

Barcelona

  • Al·lots: sempre que vulgueu contagiar la passió per la lectura als més petits. Escolteu la Paula o qualsevol dels seus companys; la dolçor que els caracteritza aconseguirà que hi facis confiança. Val la pena.

  • Nollegiu: el Xavi i la Maria són com de la nostra família. Ens encanten i creiem que us poden encantar a vosaltres també. La llibreria ha esdevingut un viver cultural dins del barri del Poblenou.

  • Ona Llibres: la Montserrat és una apassionada de la cultura i la literatura catalana i en llengua catalana. Si passegeu per Gràcia, apropeu-vos a l’Ona; fins i tot, podreu trobar-hi una secció de llibres descatalogats.

  • Atzavara: a l’altra banda de Gràcia, l’Albert i la Berta us ajudaran a trobar aquell llibre que busqueu. Són molt propers i entregats, es nota que els agrada el que fan. A més, fa unes setmanes han fet una ampliació de la llibreria, sobretot perquè els més petits hi tinguin més espai!

  • Altaïr: si teniu un viatge pendent, no ho dubteu. Aquesta és la vostra llibreria; hi trobareu tot el que necessiteu per preparar la vostra ruta. A més, també podreu prendre un cafè tranquil·lament a la cafeteria per començar a planificar què posareu a la maleta!

  • Born Llibreria Bestiari: el Jordi i els seus companys us rebran amb els braços oberts. Aquesta llibreria se situa dins del Born Centre Cultural i posa a la vostra disposició àmplia oferta de llibres especialitzats d’Història, parant atenció a la Guerra de Successió i el setge de Barcelona de 1714.

  • La Retrobada: la Noelia i la Marina són al capdavant de la llibreria de segona mà del barri del Poblenou. Aneu-hi, seieu a fer un cafè i parleu amb totes dues per saber quina és la millor tria!

  • Claret: per als més espirituals, a banda de les últimes novetats editorials, en aquesta llibreria hi trobareu tot el relacionat amb la religió.

 

Mataró

  • Dòria Llibres: mataronins, el somni de qualsevol amant dels llibres… van ampliar el seu espai fa uns mesos per anar a parar a un local de tres plantes, amb un pati fantàstic. Et tractaran de tu a tu i et coneixeran. Recomanacions personalitzades. Si no la coneixeu, ja trigueu!

 

Sant Cugat

  • Pati de Llibres: La Sònia i la Diana són felices a la llibreria i contagien la passió per la lectura als més petits i joves de la casa. Al centre de Sant Cugat, hi trobareu aquest racó que té un pati amb un taronger; una llibreria que ha esdevingut un espai cultural. Pregunteu-ho als joves que freqüenten la llibreria: és un bon lloc!