#Lletrescreatives13: Vicenç Pagès Jordà i el seu Robinson

#Lletrescreatives13: Vicenç Pagès Jordà i el seu Robinson

Daniel Dafoe va passar a la història de la literatura com el creador de Robinson Crusoe, tot un mite de les lletres universals. Ara, l’autor català Vicenç Pagès Jordà pren el nom de l’heroi per treure’l d’una illa deserta i ubicar-lo en un entorn urbà i estrany. Robinson és un relat iniciàtic que és alhora una història d’amor i de follia i una reflexió sobre la soledat, sobre la comunicació i sobre la imaginació com a refugi, i ens enfronta a l’evidència que Vicenç Pagès Jordà ha atès un grau insòlit de maduresa literària.

Vols gaudir d’aquesta història? Només cal que participis en el nostre concurs de microrelats mensual. A més a més, pots emportar-te un curs Imagina i escriu de 3 hores!

Participa a Twitter!

 1. Segueix-nos a Twitter: @LabDeLletres
 2. Escriu un microrelat amb la paraula “illa” i inclou el hashtag #LletresCreatives13 (També pots mencionar el Laboratori: @LabDeLletres)

Participa a Facebook!

 1. Busca la fotografia de l’anunci del concurs de #LletresCreatives13 al Facebook del Laboratori de Lletres.
 2. Escriu un microrelat amb la paraula “illa” i inclou el hashtag #LletresCreatives13 als comentaris de la fotografia (no superis els 140 caràcters).
 3. Comparteix la fotografia al teu mur.

Bases del concurs:

 • Pots participar al concurs amb tants microrelats com vulguis.
 • Els microrelats no poden superar els 140 caràcters, tant a Facebook com a Twitter.
 • Pots participar al concurs fins al 25 de març.

Premi:

 • Entre els millors microrelats n’escollirem el guanyador.
 • El guanyador s’endurà un exemplar signat de Robinson, de Vicenç Pagès Jordà, i un curs d’Imagina i Escriu del Laboratori de Lletres.
 • El nom del guanyador el farem públic el 26 de març.