Èxit de participació al Z11FEST

Èxit de participació al Z11FEST

Dissabte 14 de novembre, es va celebrar la Z11FEST, una festa al carrer amb l’objectiu de promoure la creativitat i crear sinergies entre diferents col•lectius que treballen a l’Eixample Dreta. Des del Laboratori de Lletres, com a entitat participant, creiem que la ZONA11FEST va ser un èxit.

La festa va durar tot el dia i se situava entre els carrers de Pau Claris, Gran Via, passeig de Sant Joan i ronda Sant Pere. El Laboratori de Lletres va aportar el seu granet de sorra amb una marató de diferents activitats relacionades amb l’escriptura.

La proposta literària que més persones va atraure va ser el concurs “Què pensa el senyor de la foto…? El o la més original obtindrà un curs d’escriptura presencial al Laboratori de Lletres, que es durà a terme durant l’hivern de 2016”.

D’entre una cinquantena de participants, la proposta creativa que més ha agradat a l’equip directiu i de gestió ha estat: el senyor de la foto està pensant que “el verí hauria de començar a fer efecte”. Felicitats a la guanyadora!
Celebrem i esperem la nova edició per seguir treballant conjuntament per aconseguir que, aquest racó de Barcelona, esdevingui un viver de creativitat.

Llistat d’entitats col•laboradores:
we15make
ecib (escola de Cinema de Barcelona)
barcelona food makers
ACCEM
lacasamarilla.org
FabCafe
ites
eòlia
kaburi
mobmakers of barcelona
la Llesca de Bailén