Exhaurides les places a La primera marató del LAB

Exhaurides les places a La primera marató del LAB

3 hores + 3 tallers + 3 experiències!

En només dos dies, s’han exhaurit les places disponibles a la primera marató del LAB
Durant la tardor, tornarem a organitzar una marató de cursos del Laboratori, atès que la primera convocatòria ha superat les expectatives.
Aquesta és la convocatòria que hem enviat per mail per La primera marató del LAB:

Molt senzill! Et convidem a passar la tarda de dilluns 5 d’octubre escrivint, parlant d’escriure i experimentant amb diferents professors. Cada tastet serà de tres quarts d’hora.

Si vols venir tota la tarda, només hauràs d’abonar 10 euros; però si vols venir només a un taller, n’hauràs d’assumir 5. Només cal que enviïs un correu acursos@laboratoridelletres.com amb l’assumpte “Inscripció Marató del Laboratori” i que concretis si comptem amb tu tota la tarda; en dos dels tallers o en un.

Et convidem a parlar de poesia amb… en Víctor Obiols

Si véns a les 17.30 h fins a les 18.15 h, parlaràs i reflexionaràs sobre el món de la poesia amb en Víctor Obiols, professor de monografies poètiques del Laboratori. Al llarg d’aquests 45 minuts, es comentaran els poemes Es lástima que fuera mi tierra (Díptico español I) de Luis Cernuda, Gall de Joan Vinyoli iCançó d’amor de R.M Rilke en versió de Carles Riba.

Et convidem a recordar amb… en Francesc Hernàndez

A les 18.30 h, arribarà en Francesc Hernàndez per mostrar-nos què podem fer per recuperar aquell record… sí, sí, aquell dia al parc o quan vam jugar a la font amb els nostres germans. Durant aquests 45 minuts ens descobrirem revivint moments que crèiem oblidats.

Com podem organitzar els nostres records de manera senzilla, amena i interessant? Podem fer literatura a partir del nostre material? Tot això ho tractaràs al curs d’Escriptura de Records.

Et convidem a inventar històries amb… en David Martí

L’últim dels tastets començarà a les 19.30 h i el durà a terme en David Martí. No podíem fer una Marató de cursos del Laboratori i que hi faltés Escriptura creativa!

Amb aquesta sessió, es perdrà la vergonya i ens divertirem creant i deixant volar la nostra imaginació. A partir d’exercicis senzills i dinàmics, explicarem d’on i com podem treure el material propi per construir històries, tot demostrant que, a tot arreu, hi ha alguna idea interessant.