Com portar l’Escriptura Creativa a les aules?

Com portar l’Escriptura Creativa a les aules?

Ets docent i vols fer que les teves classes siguin més imaginatives? Et convidem a la conferència Com portar l’escriptura creativa a les aules, on t’explicarem els secrets i detalls de com posar en pràctica la narració creativa als centres educatius. La xerrada tindrà lloc dilluns 14 de maig de 18 a 19.00 h a la seu del Laboratori de Lletres, al Carrer Casp, 39, principal 2-A de Barcelona.

La conferència també té com a objectiu presentar el curs Escriptura creativa per a docents, que neix d’una llarga experiència en el disseny, elaboració i posada en pràctica de materials pedagògics per fer que els més petits i no tan petits exerceixin la seva creativitat mitjançant l’escriptura.

Durant l’últim any i mig el Laboratori de Lletres ha dissenyat i elaborat materials pedagògics d’Escriptura creativa per a nens i joves. Aquesta feina ha servit per dur a terme la formació d’un grup d’assessors LIC del Departament d’Ensenyament, que s’han encarregat de la formació a docents i professors/es de primària i secundària de centres educatius de tot Catalunya. A més a més, hem implementat diversos projectes d’escriptura a centres de Barcelona com l’Institut Quatre Cantons, l’ESAD d’Olot, l’Escola Josep Maria Jujol l’Escola Tecnos, o l’Institut Joaquim Rubió i Ors, entre d’altres.

 

L’entrada és lliure, però les places són limitades, així que si vols venir, inscriu-t’hi a través d’aquest formulari.

La conferència anirà a càrrec de l’escriptora, professora i codirectora del Laboratori de Lletres, Laia Fàbregas.