Des de l’any 2011 oferim cursos d’escriptura per a adults, joves i nens a la seva nostra seu de Barcelona i, també, ens movem pel territori en Biblioteques, escoles, instituts  i altres entitats.

Tenim un ventall molt ampli de cursos d’escriptura des de la vessant de ficció –amb cursos com Novel·la, Escriptura creativa o Poesia–, fins a la no ficció amb cursos com Redacció i estil.

Tots els professors tenen experiència literària, han publicat i transmeten el seu coneixement a través de la seva experiència personal. Entre els professors hi ha escriptors, poetes, guionistes, editors, periodistes, filòlegs i humanistes. Alguns noms del professorat actual són: Bel Olid, Alba Dalmau, Melcion Mateu, Albert Pijuan, Bea Cabezas o José Morella.

En tots els cursos es treballa des de la convicció que no hi ha un sol mètode per a escriure, sinó que cada aprenent d’escriptor ha de trobar el seu camí.

Així, la base de la nostra metodologia és la pluralitat de mètodes. Hi ha persones que s’encaren a l’escriptura de manera més racional i n’hi ha que s’hi encaren de manera més intuïtiva. Simplificant, podríem dir que els escriptors racionals ordenen abans d’escriure, mentre que els intuïtius ordenen després d’escriure.

El repte dels nostres docents és trobar la manera de guiar individualment els seus alumnes, cadascun en el mètode que més li escaigui.