Màster en Creació Literària

Nivel 1

INICIO MODALIDAD DOCENTE IDIOMA PRECIO
13 julio Charla informativa gratuita por videoconferencia Lun 18:00-19:00 h 1 h (una sesión) Laia Fàbregas Catalán
19 octubre Online en directo (videoconferencia) Lu, Ma, Mie 18:00-21:00 h 465 h 2 años . Catalán
6975 Antes del 25/07/20, -5%: 6.626,25 €
Inscríbete
Si el curso lleva este icono, está reconocido por el Departament d'Educació.

En los cursos en catalán se pueden escribir los ejercicios tanto en catalán como en castellano.

MÁS INFORMACIÓN

El Màster està dirigit a persones que provinguin de qualsevol disciplina, sempre que comparteixin un interès genuí per les humanitats i en especial la literatura i l’escriptura, i que tinguin com a finalitat desenvolupar una obra literària. L’accés no està limitat ni per edat ni per titulació, però sí que es tindrà en compte la trajectòria vital i professional per tal de crear grups eclèctics i humanament enriquidors.

Escriure i publicar la teva obra literària o treballar en empreses del sector com: editorials, premsa de divulgació literària (ràdio, diaris digitals o en paper), docència en escoles d’escriptura, agències de publicitat, agències de comunicació, etc.

Però també pots utilitzar les teves habilitats d'escriptura en altres professions. Una de les claus del Màster són els tallers on es tracten els projectes de cada alumne. En aquestes sessions, els estudiants aprenen a escoltar, a acceptar crítiques i a extreure’n punts de millora. El fet d'escriure amb les paraules correctes pot ajudar els escriptors a expressar-se millor, a ser més convincents i a transmetre una història pròpia, i tot això pot ser molt útil en moltes i diverses professions, des del màrqueting, fins a càrrecs directius o comercials, passant per especialistes en comunicació.

PROGRAMA DEL CURSO

HUMANITATS
– Filosofia
– Perspectiva de gènere i interseccionalitat
– Antropologia
– Ètica i escriptura

LITERATURA
– Literatura universal
– Literatura actual d’arreu del món
– Literatura actual en català
– Literatura actual en castellà

CREATIVITAT
– Teoria de la creativitat
– Experimentació creativa literària
– Experimentació creativa més enllà del text (càpsules de 6 o 3 hores en les que es treballa la creativitat en relació amb l’escultura, la pintura, el dibuix, la il·lustració, la fotografia, la música, el cinema, la dansa, el teatre, la teràpia)

EINES I FORMATS LITERARIS
– Tècniques literàries
– Formats (càpsules de 6 o 3 hores per treballar les peculiaritats dels formats: conte, novel·la, poesia, assaig, infantil i juvenil, dramatúrgia, guió audiovisual, microconte, crítica, poesia visual, periodisme narratiu, autobiografia, narrativa de videojocs, nous formats, novel·la gràfica i àlbum il·lustrat, transmèdia)
– Gèneres literaris

L’OFICI D’ESCRIPTOR
– L’ofici de l’escriptura des de tots els seus rols
– Eines i habilitats de l’escriptor
– Competències personals de l'escriptor

COMENTARI PROJECTES
– Projectes propis (comentaris en grup)
– Tutories individuals

ASSIGNATURES ESPECIALS

COMPARTE ESTE CURSO

Opiniones

"Laboratorio de letras.- Local amable y abierto a los amantes de las letras para efectuar investigaciones literarias, análisis de escrituras diversas, intercambios reales y virtuales, etc. con la complicidad entusiasta de la Dra. Terrón, impulsora del Laboratori."

CARME ANDRADE ALUMNA DE ESCRITURA CREATIVA VIRTUAL. REUS.

Pregúntanos lo que quieras

Quiero recibir la información en:
;