PRÒXIM CONVIDAT

Eva Baltasar

Eva Baltasar

Eva Baltasar (Barcelona, 26 d’agost de 1978) és una poeta i escriptora catalana. Llicenciada en pedagogia a la Universitat de Barcelona. El 2008 va debutar com a poeta amb Laia, llibre que va guanyar el Premi Miquel de Palol. Entre els anys 2009 i 2017 ha publicat nou poemaris més, tots premiats.

La seva poesia s’ha definit com intimista, poesia del cos, amb trets sovint filosòfics i conceptuals. Són recorrents les seves referències al lesbianisme, l’experiència d’habitar el propi cos, la maternitat o l’accés a un imaginari íntim com a manera de suportar la realitat.

L’any 2018 va debutar en narrativa amb Permagel, novel·la aclamada per públic i crítica que va guanyar el Premi Llibreter i que ha venut els drets de traducció a sis idiomes. Permagel és la primera novel·la d’un tríptic on l’autora explora en primera persona la veu de tres dones diferents que viuen algunes de les contradiccions pròpies del seu temps.

 

L’entrada és gratuïta, només t’hi has d’inscriure enviant un correu electrònic a cursos@laboratoridelletres.com amb el teu nom, cognoms i número de telèfon.