Entremestres: Paula Bonet al Laboratori de Lletres

Ja tenim data per al nou Entremestres del Laboratori de Lletres! Serà el dimecres 22 de març, i el protagonitzarà la il·lustradora Paula Bonet. Com sempre, l’event es durà a terme al Laboratori de Lletres i podeu reservar la vostra invitació AQUÍ.

Llicenciada en Belles Arts per l’Universitat Politècnica de València, Paula Bonet completa la seva formació a Santiago de Xile, Nova York i Urbino.

Es centra en la pintura al oli, el gravat i –des de fa poc més de quatre anys- en la il·lustració. La seva obra ha estat exposada a Barcelona, Madrid, Oporto, París, Londres, Bèlgica, Urbino, Berlín, Santiago de Xile, València, Miami i Mèxic.

El seu treball, carregat de poesia i bolcat en les arts escèniques, la música i la literatura, culmina amb la publicació de diferents llibres dels que és autora tant del text com de la imatge. Qué hacer cuando en la pantalla aparece The End (Lunwerg, 2014) i 813 (La Galera, 2015) –un homenatge a la obra i a la figura del director francès François Truffaut-, són els seus projectes més coneguts.

Acaba de publicar La Sed (Lunwerg, 2016), el seu tercer projecte editorial.