MÈTODE PROPI

Col·laboratiu

Creem un espai d’aprenentatge on els mateixos treballadors identifiquen les necessitats i participen en les solucions.

Sessions one to one

S’inclou una sessió individual per analitzar i detectar els errors propis.

Pràctic

La millor manera d’aprendre a escriure bé és escrivint. La pràctica és fonamental en les nostres sessions.

Personalitzat

Adaptem el contingut a les necessitats de l’empresa i fem servir exemples propis.

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Descarrega’t el nostre catàleg

Comunicació escrita per a empreses

Escriu-nos sense compromís

AGENDA

MAIG I JUNY

20/05 Curs (Barcelona): El poder de las palabras +INFO

20/05 Trobada amb l’escriptora Eva Baltasar (Barcelona). Entrada lliure + INFO

21/05  Conferència gratuita (Barcelona): Com escrius, et descriu +INFO

28/05 Inici del curs (Barcelona): Escribe textos profesionales y atractivos: storytelling, redes sociales y redacción corporativa + INFO

12/06 Curs intensiu: Sedueix amb la teva escriptura professional +INFO

Professionalitat en la formació que rebem. Molt treballada i completament adaptada a les necessitats del nostre projecte. No només vam aprendre i vam millorar molts aspectes del nostre dia a dia a nivell professional, sinó que també es poden aplicar moltes coses en l’àmbit personal.

Antoni Serra Soler Technical Team Leader a Nominalia

Una part molt important de la meva feina és el tracte amb el client de forma escrita, de manera que aquesta formació és de les més útils que he fet en tota la meva carrera professional. El tracte de la professora i el temari del curs han estat excel·lents. Les classes són molt amenes i interessants. Des que ho vaig fer, he aplicat totes les tècniques que vaig aprendre i he comprovat que la meva manera d’escriure ha millorat de forma abismal. Un curs totalment recomanable.

 

Marta Callejo Administració a Nominalia

Sens dubte, va ser un curs molt útil. Em va fer replantejar les pautes que seguia i vaig obtenir moltes aplicacions pràctiques per al meu dia a dia.

 

Laura Pompido Atenció al client a Nominalia

El curs amb la Laia ha estat fantàstic. La Laia és una persona molt atenta a les nostres preocupacions dels alumnes. El curs estava molt adaptat a la nostra empresa, fent servir casos reals nostres i casos d’empreses de sectors diferents. Aquesta formació m’ha permès millorar la meva comunicació escrita a nivell intern i això ho he pogut transmetre al meu equip per millorar la qualitat de les respostes als nostres clients.

Damien Silva Qa Specialist a Amen.fr i Nominalia

La meva nota personal, i com a professional de RH és d’un 10/10. No dubtaria a recórrer a altres cursos si tingués una altra necessitat.

El seu enfocament és molt fresc, no es tracta d’assistir a un curs estàndard fet per formadors de professió, sinó per formadors que tenen passió en el que fan, i això es nota en tot el procés d’aprenentatge, des de la fase d’adaptació a les necessitats específiques individuals o de grup, demostrant que dominen bé el que s’està ensenyant.

Gianluca Guerrato HR Management Spain, France and Portugal. Nominalia

El curs d’escriptura ha estat una de les millors formacions que he rebut dins de l’empresa. Estava completament adaptat al nostre entorn, amb exemples i situacions reals. Crec que aquesta formació m’ha ajudat a millorar a la meva feina.

Alícia Vaquero Team Leader a Nominalia

Assistir al curs del Laboratori de Lletres m’ha permès conèixer els punts forts i les mancances dels meus textos (e-mails, informes, publicacions, manuals), corregir els errors més habituals en l’expressió escrita però sobretot, disposar d’un ampli ventall de recursos i recomanacions personalitzades per augmentar l’efectivitat dels textos que utilitzo en la meva activitat professional. Ah! I si us agraden les lletres, correu el perill d’apassionar-vos per elles!

Álvaro Tapia Gestor d'Innovació ACCIÓ (Generalitat de Catalunya)

El curs de “Redacció i Estil” ha estat un retrobament amb l’escriptura a un nivell més profund.

Hi ha infinitat de tècniques i detalls a tenir en compte diàriament, tant sigui per redactar un article, un e-mail o simplement com a exercici d’aprenentatge i millora personal.

A part de la part més didàctica, m’ha agradat molt el treball en equip i l’anàlisi dels nostres propis textos. És una experiència molt enriquidora i ha estat un plaer compartir aquesta inquietud amb un grup fantàstic.

Sens dubte, repetiré quan em sigui possible.

Laia Sanjuán Commercial Media Department. Honda

Sobre nosaltres

El Laboratori de Lletres és una escola d'escriptura que ha format a més de 2000 persones des de l'any 2011 en cursos presencials i virtuals de ficció i no ficció.
Des del 2015 treballem també per a la millora de la comunicació escrita a les empreses i per la introducció de l'escriptura creativa a les escoles i instituts de Catalunya.
Treballem amb professionals del sector literari, educatiu i empresarial per millorar la comunicació escrita de forma creativa i eficaç.

ELS NOSTRES CLIENTS

Vols rebre més informació?

Escriu la teva consulta o deixa el teu número de telèfon i contactarem amb tu al més aviat possible

També ens pots trucar al 93 3963719

El nostre blog

El XAT a l’empresa, el canal del futur  

Ja no ens cal sortir de casa per fer la compra ni anar a la biblioteca per consultar les característiques dels cetacis. Podem comprar les entrades del cinema des del sofà o saber en pocs segons quants quilòmetres hi ha des de casa nostra fins a Reykjavík.    Internet és el causant d’aquesta nova manera […]

Com escriure en entorns professionals?

Escolliu qualsevol dia feiner a l’atzar i intenteu quantificar els textos que s’escriuen des de la vostra empresa: correus electrònics, ofertes, articles per al blog, comunicats interns, entrades per a Facebook, tweets, informes, notes de premsa, butlletins, etc. I la llista podria continuar. Ara penseu en el públic a qui va dirigit cada un d’aquests […]

11 consells per escriure bé un correu electrònic

El correu electrònic és una eina imprescindible en el nostre entorn laboral. Encara que portem escrivint des de petits, escriure bé no és una tasca senzilla. Alguna vegada has escrit un correu i el receptor l’ha mal interpretat? En algun moment t’ha costat sintetitzar una idea complexa? T’has encallat a l’hora d’escriure una mala notícia? […]

LLEGEIX TOTES LES NOSTRES ENTRADES