Carla Gràcia Laboratori de Lletres

Carla Gràcia

Posted on Posted in Active

És llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Ramon Llull. Després de realitzar un postgrau en Gestió i Resolució de Conflictes, un MBA internacional i d’estar vivint a França, Anglaterra i els EUA, va emprendre l’aventura de fer la volta al món. Va ser en aquest viatge on va descobrir la seva vocació per l’escriptura.

Ha treballat per a empreses nacionals i internacionals, com Nestlé, Shackleton, Rosa Clarà o Sales, en l’àmbit de la comunicació i la formació. Editora durant més de dos anys de la revista D + Magazine i directora del programa radiofònic plusvàlua, d’economia amb valors. Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació. Formada com a escriptora a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, després de la publicació del seu segon llibre d’assaig, amb l’editorial Columna, va decidir deixar la seguretat d’un treball estable per retirar-se a un petit poble de muntanya i acabar la novel·la que feia més de quatre anys que estava escrivint.

El gener de 2014 va publicar Set dies de Gràcia en català i castellà, amb les editorials Rosa dels Vents i Grijalbo, que també es va editar en 2016 a Itàlia i Polònia. És Professora Associada de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) on imparteix classes de comunicació escrita i escriptura per a futurs periodistes.