Docents

COM TREBALLEM

PROPOSTA DE VALOR

T’ajudem a escriure; a saber quin registre i to et cal fer servir en cada ocasió; a estructurar el teu missatge. T’ajudem a comunicar-te. Amb docents que són filòlegs i correctors, amb un mètode que s’adapta a les necessitats de cada empresa i participant.

ENS ADAPTEM

No tenim un catàleg tancat de cursos on la teva empresa hauria d'encaixar. Sabem que cada casa és un món, cada empresa un sistema. Ens adaptem a tu. Els nostres cursos són només un exemple del que podem fer. Parla amb nosaltres, explica'ns com et sembla que et podem ajudar i plegats trobarem la solució.

EN VEURÀS ELS RESULTATS

En acabar el curs, els participants escriuen i s'expressen amb més confiança i professionalitat; treballen de manera més productiva; milloren la comunicació amb els proveïdors, clients i treballadors i són més conscients de la importància d’escriure bé.

"Amb els cursos del Laboratori de Lletres s’aconsegueix un retorn clar i efectiu, un guany immediat."

FRANCINA VALLS DIRECTORA DE RRHH DE CRITERIA CAIXA.

"Assistir al curs del Laboratori de Lletres m'ha permès conèixer els punts forts i les mancances dels meus textos (e-mails, informes, publicacions, manuals), corregir els errors més habituals en l'expressió escrita però sobretot, disposar d'un ampli ventall de recursos i recomanacions personalitzades per augmentar l'efectivitat dels textos que utilitzo en la meva activitat professional. Ah! I si us agraden les lletres, correu el perill d’apassionar-vos-hi!"

ÁLVARO TAPIA GESTOR D'INNOVACIÓ ACCIÓ (GENERALITAT DE CATALUNYA)

"Sens dubte, va ser un curs molt útil. Em va fer replantejar les pautes que seguia i vaig obtenir moltes aplicacions pràctiques per al meu dia a dia."

LAURA POMPIDO ATENCIÓ AL CLIENT A NOMINALIA

"El curs de "Redacció i Estil" ha estat un retrobament amb l'escriptura a un nivell més profund. Hi ha infinitat de tècniques i detalls a tenir en compte diàriament, tant sigui per redactar un article, un e-mail o simplement com a exercici d'aprenentatge i millora personal. A part de la part més didàctica, m'ha agradat molt el treball en equip i l'anàlisi dels nostres propis textos. És una experiència molt enriquidora i ha estat un plaer compartir aquesta inquietud amb un grup fantàstic. Sens dubte, repetiré quan em sigui possible."

LAIA SANJUÁN COMMERCIAL MEDIA DEPARTMENT. HONDA

"Professionalitat en la formació que rebem. Molt treballada i completament adaptada a les necessitats del nostre projecte. No només vam aprendre i vam millorar molts aspectes del nostre dia a dia a nivell professional, sinó que també es poden aplicar moltes coses en l’àmbit personal."

ANTONI SERRA SOLER TECHNICAL TEAM LEADER A NOMINALIA

"El curs amb la Laia ha estat fantàstic. La Laia és una persona molt atenta a les nostres preocupacions dels alumnes. El curs estava molt adaptat a la nostra empresa, fent servir casos reals nostres i casos d'empreses de sectors diferents. Aquesta formació m'ha permès millorar la meva comunicació escrita a nivell intern i això ho he pogut transmetre al meu equip per millorar la qualitat de les respostes als nostres clients."

DAMIEN SILVA QA SPECIALIST A NOMINALIA I AMEN.FR

"El curs d'escriptura ha estat una de les millors formacions que he rebut dins de l'empresa. Estava completament adaptat al nostre entorn, amb exemples i situacions reals. Crec que aquesta formació m'ha ajudat a millorar a la meva feina."

ALÍCIA VAQUERO TEAM LEADER A NOMINALIA

Els nostres clients