La novel·la basada en fets reals

Eines bàsiques

DESCRIPCIÓ

Introducció als rudiments bàsics per escriure una novel·la a partir d’una experiència personal, d’una història llegida en premsa o d’un esdeveniment familiar. Molta gent guarda dins seu una història que vol convertir en novel·la. Però fer-ho no és senzill. No es tracta simplement de seure a escriure. Hem de planificar, estructurar i desenvolupar. I després, i només després, encendre l’ordinador.

Aquest curs ensenya les tècniques bàsiques per llançar-se a escriure una novel·la de no ficció. Durant tres intenses hores presencials es proporcionarà als alumnes la metodologia adient per aconseguir el seu objectiu i es mostraran les passes a seguir per a publicar una novel·la de qualitat.

La intenció del curs La novel·la basada en fets reals és orientar als futurs escriptors sobre les tècniques fetes servir per grans escriptors de no ficció i ensenyar a aplicar-les en les pròpies històries.

objective

OBJECTIUS

– Mostrar les passes a seguir per escriure una novel·la de no ficció.

– Desenvolupar una estratègia per investigar la història real que volem convertir en novel·la.

– Aprendre a estructurar la informació recopilada.

– Estudiar els recursos narratius necessaris per desenvolupar la novel·la.

COFFEE CORNER

VINE A PRENDRE UN CAFÈ

Tant si ens visites per demanar-nos informació com si ja ets alumne nostre, pots prendre un cafè o un te o un got d’aigua al nostre raconet del cafè!

.Caixa regal

VOLS REGALAR AQUEST CURS?

A la nostra botiga hi trobaràs vals regal per a tots els nostres cursos trimestrals presencials o virtuals, o per al curs de tres hores Imagina i escriu, Escriptura per a dones molt ocupades (homes benvinguts!), Escriure, eina terapèutica o Supera la pàgina en blanc. Vés-hi! >>
pregunta

PREGUNTA'NS EL QUE VULGUIS

Accepto les condicions d'ús d'aquesta web

Gent

ENTREMESTRES

Amb aquest curs podràs accedir al cicle de visites gratuïtes Entremestres del Laboratori de Lletres.

En anys anteriors, ens ha visitat: Eduardo Mendoza, Jaume Cabré, Ana María Matute, Javier Cercas, Maria Barbal, Màrius Serra, Juan Marsé, Sergi Pàmies, Carlos Ruiz Zafón, Iolanda Batallé i Agustín Fernández Mallo entre molts d’altres.

.Redacció i estil

CURSOS RECOMANATS

Si no veus bé la taula amb els detalls dels cursos, et recomanem que decantis el teu dispositiu en posició horitzontal.

PREU