Màster en Creació Literària

Eines bàsiques

DESCRIPCIÓ

El Màster en Creació Literària és un títol propi del Laboratori de Lletres. El trajecte formatiu de dos anys suposa una immersió total en l’escriptura que posa el focus en potenciar i experimentar la creativitat, adquirir una mirada transversal en el camp literari, i desenvolupar l’esperit crític.

L’epicentre del curs és dual. Per una banda es treballa l’escriptura de manera creativa i pràctica en un espai de confluència entre la literatura i altres disciplines artístiques o científiques, com el cinema, la pintura, la música, la filosofia o l’antropologia. Per altra banda es tracta la literatura des del vessant lector, que abordem a partir de textos i autors clàssics i contemporanis, locals i estrangers.

El programa posa al teu abast totes les eines i tècniques necessàries perquè desenvolupis un projecte literari original amb qualitat literària per a ser publicat. També et posa en contacte amb tots els vessants professionals de l’escriptura, des del lector professional fins a la comunicació de l’escriptor. Es tracta, en definitiva, d’aprendre tant l’art com l’ofici de l’escriptura.

Sessió informativa màster en creació literària
objective

OBJECTIUS

– Experimentar amb diversos processos creatius per tal de trobar el propi.
– Ampliar vastament el teu coneixement en les humanitats per assolir un creixement personal i intel·lectual que et servirà de base per a poder escriure.
– Assolir una base literària sòlida, tant d’autors clàssics com contemporanis. Acabar el programa havent llegit i treballat més de 40 llibres.
– Conèixer i explorar tot el ventall de formats, de gèneres i de subgèneres literaris.
– Aprendre tècniques narratives que et permetin extreure el màxim rendiment del teu potencial creatiu i ser crític amb la teva pròpia obra literària.
– Desenvolupar una mirada crítica sobre el text i saber argumentar una anàlisi literària.
– Practicar l’art de la revisió com a mitjà per perfeccionar la teva veu com a escriptor.
– Veure totes les possibilitats laborals dins el món de la literatura.
– Interactuar amb professionals del sector d’alt nivell (autors, editors, agents literaris, traductors, correctors, etc.).
– Dur a terme un projecte literari personal.

Gent

ENTREMESTRES

Amb aquest curs podràs accedir al cicle de visites gratuïtes Entremestres del Laboratori de Lletres.

En anys anteriors, ens ha visitat: Eduardo Mendoza, Jaume Cabré, Ana María Matute, Javier Cercas, Maria Barbal, Màrius Serra, Juan Marsé, Sergi Pàmies, Carlos Ruiz Zafón, Iolanda Batallé i Agustín Fernández Mallo entre molts d’altres.

pregunta

PREGUNTA'NS EL QUE VULGUIS

Accepto les condicions d'ús d'aquesta web

Màster en Creació Literària
Curs presencial de 465 hores lectives en 2 anys
Possibilitats de pràctiques
Preu total pels 2 anys de formació: 6.975 €

Inscripció subjecta a prova d'accés. Descomptes per a matriculacions abans del 25 de juliol. Possibilitats de pagament a terminis. Demana'ns més informació amb el formulari 'Pregunta'ns el que vulguis'.

Inici Modalitat Professor Idioma  
15 oct Presencial
dt, dc, dj, 18:00-21:00h
Diversos Català/Castellà

Més informació

Programa del curs

PROFESSORS:

Carla Gràcia_Laboratori de Lletres
Carla Gràcia
Escriptora
Bel Olid
Bel Olid
Escriptora
Alba Dalmau
Alba Dalmau
Escriptora
Albert Pijuan
Escriptor i traductor
José Morella
Escriptor
Héctor Huerga
Escriptor
PREU