Coaching literari

.

DESCRIPCIÓ

El coaching literari està pensat per a autors que necessitin un acompanyament en el procés de conclusió de la seva obra. El coaching consisteix en una anàlisi en profunditat a través de la lectura de l’obra acabada (o quasi acabada), i de diverses sessions en les que el tutor farà preguntes i donarà el seu parer sobre l’obra i els seus punts forts i febles. En el transcurs de diverses sessions, es poden presentar noves versions del text on es puguin constatar i avaluar canvis parlats en sessions anteriors.

.

CONDICIONS

– La informació i el tractament és totalment confidencial entre el client i el Laboratori de Lletres.
– El coaching funciona mitjançant uns vals que poden ser de 5 o de 10 hores, que es poden distribuir en trobades d’una hora i mitja, dues hores o dues hores i mitja, a petició de l’alumne.
– L’alumne decideix la periodicitat de les tutories i la durada de cada sessió. El val té una caducitat d’un any.
– El pagament s’ha de fer per avançat i es pot fer per transferència, per targeta de crèdit o en efectiu al nostre local.

.

PREGUNTA'NS EL QUE VULGUIS

Accepto les condicions d'ús d'aquesta web

crowd

ENTREMESTRES

Amb aquest curs podràs accedir al cicle de visites gratuïtes Entremestres del Laboratori de Lletres.

En anys anteriors, ens ha visitat: Eduardo Mendoza, Jaume Cabré, Ana María Matute, Javier Cercas, Maria Barbal, Màrius Serra, Juan Marsé, Sergi Pàmies, Carlos Ruiz Zafón, Iolanda Batallé i Agustín Fernández Mallo entre molts d’altres.

Si no veus bé la taula amb els detalls dels cursos, et recomanem que decantis el teu dispositiu en posició horitzontal.

Coaching literari
Les tutories funcionen mitjançant uns vals que poden ser de 5 o de 10 hores, que es poden distribuir en trobades d'una hora i mitja, dues hores o dues hores i mitja, a petició de l’alumne.
5 sessions: 600 €
10 sessions: 1000 €

Inici Modalitat Professor Idioma  
A convenir 5 sessions
,
A convenir
A convenir 10 sessions
,
A convenir

Més informació

Programa del curs

PREU