Conferència al Laboratori de Lletres: Escriure salva vides?

De quina manera ens pot ajudar l’escriptura en el nostre dia a dia? Pot canviar la nostra vida, fins a l’extrem de salvar-nos? És possible emprar l’escriptura com una eina terapèutica que ajudi a persones en un moment de crisi? Totes aquestes qüestions i moltes més es tractaran el dissabte 18 de març a la conferència Escriure salva vides? L’escriptura, eina social, que tindrà lloc a l’escola d’escriptura Laboratori de Lletres.

La xerrada anirà a càrrec de l’escriptor i professor Francesc Hernàndez, amb una àmplia experiència com a conductor del taller d’Escriptura Personal del Laboratori de Lletres. Tanmateix, ha investigat, durant anys, en la utilització de l’escriptura com una eina per assolir el benestar i millorar la qualitat de vida en grups de dol, malalts terminals, addictes, dones maltractades o nens hospitalitzats. Per a Francesc Hernàndez, l’escriptura pot funcionar, també, per deixar un llegat i complementar el treball de recerca personal que molta gent busca en ONGs, grups de suport social o teràpies convencionals.

Aquesta conferència s’adreça tothom qui vulgui saber més de l’escriptura com a impulsor de canvis personals, però també a professionals interessats en la literatura com a dinamitzadora de grups socials (malalties, persones en risc d’exclusió social, traumes…).

Escriure salva vides?

L’escriptura com a eina social

Per Francesc Hernàndez

Dissabte 18 de març de 12 h a 13:30 h

Laboratori de Lletres

Carrer Casp 39, Principal 2-A

Si voleu venir a la conferència, us hi podeu inscriure AQUÍ