Conferència gratuïta sobre Narrativa Professional

Conferència gratuïta sobre Narrativa Professional

Dimecres, 26 de juny a les 19 h, la Carla Gràcia, professora del curs anual Narrativa Professional, serà l’encarregada d’explicar-nos en què consisteix el curs i els seus objectius.

El curs de Narrativa Professional aprofundeix en l’escriptura de ficció i en l’ofici d’escriptor. Es tracta d’un trajecte de tres anys dividit en tres nivells anuals. El primer nivell és presencial i els dos següents són semipresencials.

Les classes de Narrativa Professional són de tres hores, on es combinen teoria i pràctica o anàlisi de textos. El nivell I del curs començarà el dijous 17 d’octubre a les 18 h i les inscripcions ja estan obertes. A més, si t’hi inscrius abans del 25 de juliol, tens un descompte del 20%!

Si vols professionalitzar la teva escriptura o et ronda pel cap escriure un llibre, et convidem a aquesta conferència, on la Carla Gràcia intentarà resoldre tots els dubtes que tinguis sobre el curs i l’equip del Laboratori t’informarem d’horaris, preus i formes de pagament.

Vine a la conferència i en parlem!

VOLS ASSISTIR-HI? INSCRIU-T’HI!

L’entrada és gratuïta, només t’hi has d’inscriure enviant un correu electrònic amb l’assumpte “NARRATIVA PROFESSIONAL” a cursos@laboratoridelletres.com amb el teu nom, cognoms i número de telèfon.