Concurs #Lletrescreatives5: “Les paraules ferides”, de Jordi Sierra i Fabra

Concurs #Lletrescreatives5: “Les paraules ferides”, de Jordi Sierra i Fabra

Com cada mes obrim una nova edició del concurs de microrelats del Laboratori de Lletres, el #LletresCreatives. Aquesta vegada, amb una novetat editorial que ens fa molta il·lusió, l’última novel·la de Jordi Sierra i Fabra, Les paraules ferides (Ed. Ara Llibres). Una deliciosa i crua faula, ambientada en un règim dictatorial asiàtic, de ressonàncies corprenedores. Un cant a la llibertat i al poder de les paraules: un homenatge i un desafiament.

Per poder participar al concurs només tindràs un grapat de caràcters. Escriu el teu microrelat amb la paraula “ferida” i adjunta-hi l’etiqueta #LletresCreatives5. T’animes? Pots guanyar el llibre Les paraules ferides i un curs d’Imagina i Escriu del Laboratori de Lletres.

Participa a Twitter!

 1. Segueix-nos a Twitter: @LabDeLletres
 2. Escriu un microrelat amb la paraula ferida i inclou el hashtag #LletresCreatives5 (També pots mencionar el Laboratori: @LabDeLletres)

Participa a Facebook!

 1. Busca la fotografia de l’anunci del concurs de #LletresCreatives5 al Facebook del Laboratori de Lletres
 2. Escriu un microrelat amb la paraula ferida i inclou el hashtag #LletresCreatives4 als comentaris de la fotografia (No superis els 140 caràcters)
 3. Comparteix la fotografia al teu mur

Bases del concurs:

 • Pots participar al concurs amb tants microrelats com vulguis
 • Els microrelats no poden superar els 140 caràcters, tant a Facebook com a Twitter
 • Pots participar al concurs fins al 19 de març.

Premi:

 • Entre els millors microrelats n’escollirem el guanyador
 • El guanyador s’endurà un exemplar signat de Les paraules ferides, de Jordi Sierra i Fabra, i un curs d’Imagina i Escriu del Laboratori
 • El nom del guanyador el farem públic el 20 de març.